WeAreFrank!

WeAreFrank! is in 2013 ontstaan als een samenwerking tussen een aantal Java-experts en systeemarchitecten. Professionals met jarenlange ervaring binnen complexe ontwikkel- en beheeromgevingen bij grote financiële organisaties. Inmiddels zijn we niet meer met een paar professionals, maar met 30 enthousiaste integratiespecialisten met kennis van het Frank!Framework én van de toonaangevende en meest gebruikte tools in de Java-wereld.

MODERNE DATA- EN SYSTEEMINTEGRATIE

We heten niet voor niets WeAreFrank! De betekenis van het Engelse woord frank is open en eerlijk. Openheid en eerlijkheid is waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. We doen precies wat jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk.

Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit opensource-integratieframework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt. Bovendien is het gratis te gebruiken.

OPEN-SOURCE IN OPTIMA FORMA

Met het Frank!Framework ben je zelf de baas over data- en systeemintegratie. Zowel zakelijke gebruikers als technische integratieprofessionals kunnen koppelingen bouwen, beheren en onderhouden. Open-source, gebruiksvriendelijk, transparant, platform-onafhankelijk en flexibel. Met de zekerheid van onze betrokken specialisten, die kunnen analyseren, adviseren óf – indien gewenst – een volledig integratietraject uit handen kunnen nemen.

Door onze oplossingen wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. En het mooie is: dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen van ons framework kun je ook zelf de meest solide koppelingen maken. Door te delen, vermenigvuldigen we gezamenlijk onze kennis en kunde. Open-source in optima forma!

VOOR WIE?

Wij zijn er voor elk bedrijf dat veel verschillende systemen aan elkaar moet koppelen. Voor bedrijven die zichzelf – naast hun core business – óók als softwarebedrijf zien. En die dus ook zelf de controle en expertise in huis willen hebben en niet afhankelijk willen zijn van één product. Het is ons doel om niet alleen het leven van integratiespecialisten en ontwikkelaars makkelijker te maken, maar vooral ook dat van beheerders. Zodat zij 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen.