Wij zijn geïnteresseerd

Waarom het Open WebConcept?

Willen jullie meer regie op je digitale dienstverlening, meer innovatiekracht, keuzevrijheid in leveranciers en minder ontwerp-, ontwikkel- en beheerkosten? 

Bouwblokken

Wij bieden een een samenhangende ‘bibliotheek’ van bouwblokken. De bestaande bouwblokken zijn gratis te gebruiken waardoor er geen grote investeringen nodig zijn. Ontwikkelde bouwblokken zijn bijvoorbeeld de OpenPDC voor producten- en diensten, OpenPUB voor publicaties zoals nieuwsberichten maar ook de OpenWOO, OpenConvenanten en OpenKlachten, OpenPDD voor formulieren en de OpenAgenda voor evenementen is in aanbouw. Maar ook kleinere bouwblokken zoals een notificatiebanner, collegebesluiten, werk in uitvoering, interne kennisbank voor het KCC, Standplaatsenmodule, Kavel plugin en een controlefunctie op alle systemen is in aanbouw.

Community

Met alle gemeenten van het Open Webconcept delen we kennis en ervaringen, bouwen we aan een community en delen we actief  met andere overheden en (markt)partijen. Met elkaar zorgen we voor een borging van continuïteit, kwaliteit en veiligheid. 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het Open WebConcept? Neem dan vrijblijvend contact met ons en klik op een van de bovenstaande gemeenten voor contactgegevens of vul het contactformulier in.