Vraag
Profielfoto van Annemieke van Burg
Annemieke van Burg 2 maanden geleden

VNG Wmebv Share & Care sessies - wie doet er mee?

De projectgroep Wmebv van de VNG organiseert Share & Care sessies. Zie: https://forum.vng.nl/do/note?id=4838414-6e6f7465. Zijn er OWC gemeenten die aansluiten? Ik ben zelf al betrokken bij de MijnZaken pilot, dus deze laat ik aan mij voorbij gaan. 

Het Open webconcept staat in de powerpoint, vandaar.

-------

Gemeenten en leveranciers zijn druk bezig met de implementatie van de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer (Wmebv). Ze staan allemaal voor dezelfde vragen: wat zijn de eisen en op welke manieren kan ik daaraan voldoen? Tijdens onze Share & Care-sessies delen gemeenten en leveranciers hun aanpak met elkaar en gaan met elkaar aan de slag. Het doel: niet meer zelf het wiel uitvinden, maar met elkaar delen wat werkt én niet werkt. De resultaten van de Share & Care-sessies worden gebundeld in een handige en praktische Wmebv Startgids. Deze wordt in juni gepubliceerd.

Data

  • 1 februari (online, van 10:00 en 11:00 uur): kennismaking: wat gaan we doen tijdens de Share & Care-sessies, waar staat iedereen en welke informatiebehoefte is er?
  • 15 februari (fysiek, bij deVloer in Utrecht): ochtend: kennisdelingssessie en presentaties van enkele van de deelnemende gemeenten en leveranciers: waar zijn ze mee bezig en wat hebben ze bereikt? 
    Middag: samen aan de slag rondom een bepaald thema. Dit kan binnen de eigen groep van gemeenten en/of met een specifieke leverancier of met groepen onderling. 
  • 29 februari (online, van 9:00 tot 12:00 uur): kennisdelingssessie en presentatie van enkele van de deelnemers.
  • 14 maart (fysiek, bij deVloer in Utrecht): ochtend: kennisdelingssessie en presentatie van een van de deelnemers.
  • 28 maart (fysiek, bij deVloer in Utrecht): ochtend: kennisdelingssessie en presentatie van enkele van de deelnemers. Middag: samen aan de slag rondom een bepaald thema.
(1 antwoord)
Profielfoto van Femke Bruinsma
Profielfoto van Femke Bruinsma Femke Bruinsma
2 maanden geleden

Hi Annemieke,

Fijn dat je dit deelt! Ik breng het onder de aandacht van een van m'n collega's die hiermee bezig is. 

Groetjes,

Femke

Beantwoord de vraag van Annemieke

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stel nu je vraag aan 66 experts!