Activiteit

Webinar Yard Internet: Eenvoudig Woo-verzoeken publiceren op je gemeentewebsite? Zo doe je dat!

29
februari
Donderdag 29 februari 2024
13:00 tot 14:00
Seminar
Soort: Online
Profielfoto van Femke Bruinsma
1 minuut lezen

Iedere gemeente heeft gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening en communicatie nodig en moet aan dezelfde wetten voldoen. Maar zij ontwikkelen hun websites meestal ieder voor zich. Dat is toch zonde van alle tijd, geld en moeite? Binnen het Open Webconcept bundelen 32 gemeenten en 5 marktpartijen hun krachten. Samen ontwikkelen ze innovatieve digitale functionaliteiten die alle deelnemers kunnen gebruiken.

Welke functionaliteiten heeft de community de afgelopen tijd ontwikkeld binnen het Open Webconcept? En wat levert het je gemeente op als jullie ook meedoen? Dit bespreken Corinne van den Heuvel en Dennis van Aalst tijdens een interactief online vraaggesprek op donderdag 29 februari 2024 van 13.00 tot 14.00 uur. Na dit uur ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én weet je wat het Open Webconcept jouw gemeente te bieden heeft.

Sprekers

Corinne van den Heuvel – informatieadviseur dienstverlening bij de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (De BedrijfsvoeringsPartner)

Corinne vertelt hoe zij met een nieuw portaal voor publicaties eenvoudig verzoeken in het kader van de Wet open overheid (Woo) publiceren.

Dennis van Aalst – directeur van Yard

Dennis vertelt meer over het Open Webconcept, de nieuwe mijn-omgeving en hoe het werkt in de praktijk.

 

AANMELDEN VIA WEBSITE YARD INTERNET.