Nieuwsbericht

Gemeente Stichtse Vecht

6 Bruisende Websites, 1 Uniform Systeem voor Gemeente Stichtse Vecht

Profielfoto van Femke Bruinsma
3 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Gemeente Stichtse Vecht heeft samen bij Acato Digital Agency een website gemaakt met combinatie van efficiëntie, design en toegankelijkheid.

◾De Uitdaging 
Zes unieke websites onder één paraplu. Van Werken bij Stichtse Vecht tot Sportpunt Stichtse Vecht en diverse projectwebsites, zoals Bisonspoor en Zuilense Vecht. Elk met zijn eigen doel, maar allemaal met dezelfde herkenbare stempel.

◾Open Webconcept 
Door het Open Webconcept te gebruiken, hebben we dataservices en online toepassingen gedeeld en ontwikkeld, waardoor kosten werden bespaard en het beheer eenvoudiger werd. Gecombineerd met een herbruikbaar WordPress design systeem zorgen we voor een uniforme vormgeving over alle websites heen. Besparing in kosten en tijd! 💡

◾Digitale Toegankelijkheid 
Toegankelijkheid is cruciaal. Van duidelijke typografie tot alternatieve beschrijvingen voor afbeeldingen - elke website is ontworpen met oog voor alle gebruikers.

◾Een Extraatje 
Dankzij de snelle implementatie hadden we tijd voor een speelse touch. Neem bijvoorbeeld de levendige mascotte op de website van Zwembad & Recreatiecentrum Kikkerfort, die zowel volwassenen als kinderen charmeert