Nieuwsbericht

DIT is OWC - Starten met een MijnOmgeving

Profielfoto van Femke Bruinsma
13 maart 2024 | 1 minuut lezen

Afgelopen donderdag 7 maart hebben Annemieke van Burg (gemeente Gouda) en Holger Peters (gemeente Buren) op de VNG Omnichanneldag een presentatie gegeven over hoe eenvoudig je een formulier maakt en deze kunt koppelen aan alle ZGW zaaksystemen en de aanvraag ook weer toont (Track & Trace) aan je inwoners en ondernemers in de gemeentelijke MijnOmgeving. En DIT (Digitaal, Inclusief en Transparant) dus allemaal volgens de Common Ground standaarden als ZWG en HaalCentraal! Deze presentatie is terug te kijken via: https://lnkd.in/eYfsTpje. Wil je het “Common Ground college” in deze video overslaan bekijk dan de live demo vanaf minuut 13 in de film.

Bouwstenen Open Webconcept

Het Open Webconcept ontwikkelde hiervoor 2 Common Ground bouwstenen die alle marktpartijen nu voor jou als gemeenten kunnen gaan inzetten en koppelen aan jou zaaksysteem als deze de ZGW standaard ondersteunen. En DIT worden er steeds meer!

Start snel en tegen verantwoorde kosten met de e-formulieren en de mijn.gemeente omgeving op basis van Wordpress. Wij hebben het de werktitel Open Portaal Digitale Diensten (OpenPDD) gegeven.

Interesse in het Open Webconcept? Neem contact op met een van de deelnemende gemeenten.